Chefs

Meet the

Παναγιώτης Κορδαλής

Ο Παναγιώτης είναι κάτοχος του Διπλώματος Επαγγελματικής Μαγειρικής της LE MONDE και είναι καθηγητής Μαγειρικής Τέχνης στο ΙΕΚ PRAXIS από το 2009. Σημαντικές στιγμές της καριέρας του αποτελούν οι παρουσίες του στο Προεδρικό Μέγαρο στις επισκέψεις του προέδρου της Πορτογαλίας κ. Marcelo Rebelo de Sousa, του προέδρου της Ινδίας κ. Ram Nath Kovind, του Πρίγκιπα της Ουαλίας & της Δούκισσας της Κορνουάλης καθώς και της Προέδρου της Εσθονίας κας Kersti Kaljulaid. Η εμπειρία του μεταξύ άλλων περιλαμβάνει το «REGENCY MONT PARNES», το ξενοδοχείο «ROYAL OLYMPIC» (Αθήνα), το restaurant «BAR JONAS» (Αθήνα), το ξενοδοχείο «SOFITEL ATHENS AIRPORT» (Σπάτα), το catering «ΠΛΕΙΑΔΕΣ» (Περιστέρι), το catering «ROYAL FARE» (Νέο Φάληρο), το catering «ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΝ» (Αθήνα) κ.α. Έχει επίσης επιμεληθεί το menu και την εκπαίδευση του προσωπικού σε κορυφαίες ξενοδοχειακές μονάδες όπως το «ALTI SUITE» (Σαντορίνη), το «18 GRAPES HOTEL» (Νάξος), το «ΑΜΜΟΣ» (Καλαμάτα), το «BIANCO NERO (Κως)», το «AIOLOS BOUTIQUE RESORT» (Ζάκυνθος), το «CRYSTAL BEACH HOTEL» (Ζάκυνθος) κ.α.

Ελένη Πανώρη

Η Ελένη είναι απόφοιτος της σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων της LE MONDE με ειδικότητα την Επαγγελματική Μαγειρική. Η 20ετη παρουσία της στο «REGENCY CASINO MONT PARNES» είναι αδιαμφισβήτητα η μεγαλύτερη επιρροή της και το σημαντικότερο κομμάτι των εμπειριών της. Η έως τώρα καριέρα της περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το «BEAUX BRUMMEL» (Κηφισιά), το «CELLIER BISTROT» (Αθήνα), το «STAVENTO BAR RESTAURANT» (Χαλκίδα) κ.α. Επίσης έχει συμμετάσχει στην σύνθεση του menu και στην εκπαίδευση του προσωπικού στο «BIANCO NERO BISTROT» (Κως) και στο «ALTI SUITES» (Σαντορίνη). Τις καλοκαιρινές σεζόν είναι πολύ πιθανό να την συναντήσεις ως Private Chef σε βίλες εντός και εκτός Αττικής.